Locatie : ZAAL FORUM - BERLAAR : 1e grandioze première party die vuurwerk gaat geven in het amusement- en uitgaansleven voor alle oldies- & dansfriends.

Performances door twee top dj's Vital en Giovanni (alias Johnny de Platenvreter - Mentor van Kelly Pfaff ) die samen een bagage van meer dan 50 jaar ervaring in dit muziekgenre op het publiek zullen loslaten.

Alleen het beste mag u verwachten in volgende muziekgenres : Dance - Boogie - Funk - Motown - Disco & Soul.

Dancepalace Forum te Berlaar heeft ondertussen al een zeer stevige en succesvolle reputatie opgebouwd in het oldies milieu. Met Soultrain Events doen we er nog een schepje bovenop waarmee we een publiek van 35 plussers zullen aantrekken.

Er is blijkbaar een tekort aan uitgaansmogelijkheden voor publiek van deze categorie en die gaan wij nu verwennen in oase van klasse en luxe in deze prachtige locatie te Berlaar.

Hier een aantal grote pluspunten van dancepalace Forum : grote privé parking - mega parket danspiste van 80 m² - geen discotheek effect - uitstekende bediening - gratis versnaperingen - warm ontvangst - unieke klank- & lichtinstallatie - verzorgde & ruime toiletten(gratis) - democratische drankprijzen - gezellig verwarmde rokerstent - ruime locatie met aangenaam verluchtingssysteem enz..

Alles aanwezig dus om er zeker bij te zijn op de soultrain events - een nieuw begrip en uitgaansleven ! Alle info op www.soultrainevents.be PS. wij denken ook aan de rokers, er is een aparte en gezellige verwarmde rokersruimte voorzien.